App ouderportaal

Kinderopvang Ikke Ook maakt gebruik van een app: MyChapp Kinderopvang. U kunt de app MyChapp Kinderopvang downloaden voor Android en Apple toestellen vanuit de app stores (Google Play en App Store). De App kunt u in de volgende stappen installeren op uw Apple of Android apparaat. Let op u heeft een internet- of wifi verbinding nodig om gebruik te maken van de app.

Stap 1 – Download de My Chapp Kinderopvang app uit de store

Voor Apple apparaten, ga naar de App Store. Voor Android apparaten, ga naar Google Play store. De app heet My Chapp Kinderopvang. Volg de stappen in de store om de App installeren. Mocht My Chapp Kinderopvang niet meteen zichtbaar worden in de App store na het zoeken, drukt u op Muldata (ontwikkelaar van de app) en de app wordt wel zichtbaar.

Stap 2 – Open de App en vul de volgende gegevens in:

Na het openen van de app wordt naar een registratienummer en gebruikersnaam gevraagd.

  1. Vul in uw persoonlijke registratienummer: 2546-(Let op: Neem het nummer exact over). En na het streepje gebruikt u uw debiteurennummer.
  2. Vul in uw gebruikersnaam: uw emailadres. Dit is het e-mailadres waarop u ook de factuur op ontvangt.

Krijgt u een foutmelding, geeft deze aan wat niet goed is gegaan. U kunt de App sluiten, opnieuw starten en proberen aan te melden. Blijft de melding terugkomen, neem dan contact met ons op 010-4659853

Krijgt u geen melding dan is de registratie gelukt en worden nieuwsberichten getoond. U kunt de App op meerdere apparaten gebruiken door dezelfde stappen uit te voeren.

Wij wensen u veel gemak en plezier bij het gebruik van het ouderportaal en de App!